marți, 13 decembrie 2011

Transfuzia nr.20

Azi a fost o zi grea.Care s-a terminat urat. Dimineata am primit vestea ca hemoglobina lui Bibi a scazut cu 1,6 gr (de la 7 la 5,4). Doamnele s-au chinuit un pic sa-i gaseasca venele, dar, intr-un final, au reusit si pe la ora 14.00 a sosit si sangele. Doamna doctor hotarase o transfuzie de 160 de ml de sange insa cu 20 de ml inainte sa se termine transfuzia s-a spart vena si pana a venit doamna asistenta s-a facut un hematom oribil. Acum manuta stanga a lui Bibi e compromisa in ceea ce priveste intepatul.Venele se vor reface cam in intr-o luna -doua. Nu stiu cand va trece vanataia, ca azi avea doar 4700 de trombocite. 
Bibi, mititelul, nu stie ce inseamna si se mandreste cu "boba" lui. Mi-a cerut s-o sun pe nana ( adica bunica lui) si arata manuta la telefon. El crede ca nana il si vede la telefon. 
Azi suntem toti trei epuizati.Maine va fi mai bine, va promitem.

15 comentarii:

Raluca spunea...

Cat de curajosi trebuie sa fiti! Sper din suflet sa va dea Dumnezeu si de acum inainte puterea necesara si sa treceti prin toate! Si cel mai mult sper sa se termine cat mai repede acest chin!

Nostrada spunea...

Am si eu o fetita si nu reusesc sa inteleg de unde si cum aveti atata putere. Succes, va voi ajuta cat de mult pot si voi spune povestea voastra si altora, in speranta ca putem face ceva.

Anonim spunea...

Dureros...foarte dureros !
In afara de toti banii din lume Bibi trebuie sa ai putere sa duca la capat afurisenia asta ....

CURAJ BIBI !

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

suntem alaturi de voi, chiar daca numai cu gandul!

Sabina Ulubeanu spunea...

azi m-am intalnit cu Bogdana is fetita ei, eram si eu cu Sofia.
Dupa ce am vb noi doua la tel, pe drum, Sofia mi-a zis ca nu intelege cum Bibi rezista cu asa hemoglobina mica, dar tot e a gasit si explicatia: il iubeste Dumnezeu si il ajuta.
Eu am incredere in ea, e o fetita f f desteapta :)

Va pup tare. Azi a fost o zi obositoare.

Carmen Tobias spunea...

Viata mea a fost salvata datorita unei campanii umanitare(in Germania) si stiu cum e,cum va simtiti :(
Acum am si eu un pui de om si ma gandesc cu groaza la cate ar putea sa i se intample...Va admir si respect si ne rugam pentru voi,pentru campanie si pentru micutul Bibi! Stiu ca va veni ziua cand o sa fie sanatos! Cred asta!!

A. G. spunea...

pupam boba. Sa treaca repede. Asa a zis zana. Sa i dam un pupic lui bebe sa i treaca. O sa fie bine Lore. Ai sa vezi

corry spunea...

O imbratisare pentru voi toti!

Diana B. spunea...

Of! :(

Cristian spunea...

Sper sa reusiti sa strangeti banii cat mai repede. Am donat si eu astazi 5.000 ron.

Doamne ajuta!

Silvia spunea...

Mi se strange stomacul si tot sufletul cand ma gandesc la asa un gandacel mic, asa de chinuit. Pupam si noi boba, sa-i traca iute! Dragul de el...
Puiule mic, parinti luptatori, o sa fie bine!
Va suntem alaturi - desi extrem de departe...

Teodora Irimia - Artadar spunea...

Oof mititelul. Daca as fi avut servici, as fi donat si eu bani, dar asa, nu pot decat sa ofer din lucrarile mele. Ofer spre vanzare pe cei 4 muschetari, ii stii Lore de la decupaj.com . Sper sa vrea careva sa-i cumpere si sa va trimita banii in cont. Am creat postare pe blog special pentru scumpul si necajitul vostru copilas.

Anonim spunea...

Pup ochii tăi de îngeraş! Sănătate multă, puiule!

Claudia spunea...

V-am citit cu lacrimi in ochi ... uuuf! emotiile astea ... Toate cele bune va doresc si pupici pe boba lui Bibi ca sa treaca.

adriana spunea...

Sper ca povestea de astazi sa va fie de folos. Doamne ajuta! La fel si cea de maine.

Trimiteți un comentariu