miercuri, 7 decembrie 2011

Donati un SMS, daruiti o picatura de viata

Avem o saptamana frumoasa. Frumoasa pentru ca stradaniile atator oameni minunati incep sa se vada. 
Sambata, 10 decembrie in cadrul emisiunii  "Observator" de la Antena 1 va intra materialul filmat cu Bibi in cadrul campaniei lor, "Vreau sa ajut". 
Timp de o saptamana  - 10  -16 decembrie ora 24.00, numarul de  sms 848 va strange bani pentru Bibi. Un SMS costa 2 euro. 


Va rog, asa cum nu v-a rugat nimeni niciodata: spuneti tuturor in saptamana urmatoare despre SMS. Picatura cu picatura, vom face ca oceanul meu de sperante sa se transforme in realitate. Bibi se va face bine, cu ajutorul vostru.


Dana Nalbaru il sustine pe Bibi si i-a compus un cantecel. Pentru mine, ca mama, e sfasietor sa-l ascult. Insa fiecare fraza e atat de adevarata: il vreau pe Bibi sanatos, sa invete sa vorbeasca, sa aiba prieteni, sa mearga la scoala. 


Vreau viata pentru fiul meu!


Oamenii se deosebesc unii de altii prin fapte. Doneaza si tu!

9 comentarii:

roxana spunea...

Draga mea, stiu povestea voastra de multa vreme. Stiu despre eforturile Bogdanei si a celorlalte mamici. Am donat o suma infima pt voi, as fi vrut sa pot face mai mult. Dar acum, am dat sfoara in tara la toti apropiati mie sa doneze acei 2 euro. Ma bucur ca pot face macar atat. Sa va fie bine! Suntem alaturi de voi!SANATATE MULTA SI PUTERE VA DORESC!

turcoaz-shop spunea...

Buna stiu ca cei 2 euro ai mei sunt putini dar sper din suflet sa reusesti sa aduni cati mai multi. Lavi, bm.

Lore spunea...

Multumim. Fiecare picatura conteaza!

Ganduri mici spunea...

Suntem si noi alaturi de voi. Dar nu cumva banii donati prin intermediul sms-ul ajung la Bibi doar in saptamana 10-16 decembrie? Nu sunt sigura ca banii donati, azi, de exemplu, sunt pentru Bibi... Sau am inteles eu gresit?

Lore spunea...

doar in saptamana 10-16 decembrie banii donati prin SMS ajung la Bibi. Lavinia vorbea despre o donatie facuta de ea prin paypal.Multumim frumos tuturor!

Anonim spunea...

Am donat si eu prin Paypal...sunt 10 euro dar sper sa se adune la suma totala si sa ajute. Multa sanatate ii doresc...

copilarim spunea...

Multa multa bafta si multe sms-uri si ... si mai multa sanatate va dorim si noi!!
Cu mult drag,
Rux si Rha

Claudia spunea...

Tocmai am trimis si eu un sms pentru sanatatea lui Bibi. Toate cele bune va doresc ! Claudia

ralufaur spunea...

si noi, si noi! m-am trezit cam tarzior, mai e o ora, dar e inca o picatura. Lore si Bibi, Dumnezeu poate totul si il rog din toata inima sa va dea sanatatea si puterea si tot ce mai e nevoie!
Cu drag,
Raluca

Trimiteți un comentariu