vineri, 30 decembrie 2011

Bilant de 2011

Fiecare dintre voi a schimbat lumea in bine anul acesta. Datorita voua, in campania Fundatiei "Mereu aproape" , in saptamana cu sms alocat lui Bibi s-au strans 59.747 euro. Mediatizarea pe toate celelalte canale media a mobilizat si alti prieteni si deja ne apropiem vertiginos de suma necesara. Incheiem anul recunoscatori pentru  gandurile voastre bune, rugaciunile, energia pozitiva, contributia financiara si suportul emotional, care ne-au dat putere in fiecare zi. 

Cu fiecare rugaciune ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut sansa sa le cunosc pe Bogdana Dobre, pe dragele mele prietene din "Centrul de comanda", pe Cristina Popa si dna Dumitrache, pe Dana Nalbaru, pe Cristina Toma, Sanziana Florescu, pe toti prietenii lui Bibi din media scrisa, TV, radio si internet, care au scris despre el si au promovat actiunile noastre. Sunt foarte, foarte, foarte multi oameni care au raspuns apelului nostru. Nu doar din Romania, mesajul nostru a ajuns in Shanghai, Singapore, Abu Dhabi, Canada, Australia, SUA, la oameni din locuri de unde nici nu ne gandeam. Mai sunt si mamicile-artizan (si nu numai!) pasionate de handmade, care ne-au donat produse lucrate cu drag, sau pur si simplu oameni adevarati care au donat lucrusoare care le prisoseau. Si oamenii de afaceri care au redirectionat o parte din impozitul pe profit catre cauza noastra. Tuturor le multumim din suflet.

Planuri de viitor

Pentru noi si mai ales pentru Bibi, greul abia incepe. Marti, 03 ianuarie 2012, ne asteapta o noua transfuzie. Numarul 21. De data aceasta, la numai trei saptamani distanta de ultima. Ultimele zile au fost foarte grele, Bibi s-a luptat cu febra cauzata de un canin si un molar, cu doar 1700 de leucocite. Acum e mai bine, de 12 ore nu mai are febra si incepe sa isi revina. 

In luna martie 2012 sumele stranse prin sms vor intra in contul lui Bibi. Impreuna cu echipa de medici care il supravegheaza va trebui sa ne hotaram la o metoda eficienta si sigura de chelatie si apoi sa ne pregatim pentru incercarea vietii noastre.  Eliminarea fierului, chimioterapia, transplantul, graft versus host, lupta cu infectiile post transplant, deja numai sunt doar termeni medicali, devin realitati tangibile pentru Bibi. Avem multe sperante si multe temeri pentru anul urmator.Dar ceea ce simt pentru fiul  meu imi da incredere. Sunt mama si am rezerve infinite de putere.

Fie ca anul viitor sa fie asa cum vi-l doriti. Puteti sa faceti orice va propuneti: parcursul nostru o dovedeste. Picatura cu picatura, oceanul nostru de sperante a devenit realitate. Multumim!

14 comentarii:

Anonim spunea...

Loredana, va doresc mult curaj! Imi cer iertare ca nu m-am implicat mai mult, din pacate anumite probleme de ordin personal nu mi-au permis sa fac tot ce mi-as fi dorit in ultima parte a acestui an. Fie ca 2012 sa va aduca darul cel mai de pret: sanatatea lui Bibi, iar voi sa fiti la fel de puternici ca pana acum.

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

vesti bune (cel putin financiar :) ) la sfarsit de an. suntem alaturi de voi, ne rugam sa se rezolve toate problemele cat mai curand!

Steli spunea...

Loredana,
va doresc multa sanatate pentru Bibi, mult curaj voua, parintii. Trebuie sa iasa bine, sunt sigura, abia astept sa avem vesti bune din partea voastra. Mi-e foarte drag Bibi, de cand am aflat povestea lui, asa e de dragut si frumos! Sanatate multa si ne rugam sa va fie bine.

OIoana spunea...

Felicitari! Intrati in noul an cu speranta in suflet. Ma bucur mult pentru voi, si pentru Bibi. Va fi bine pana la urma, ne vom ruga pentru voi. Un an nou plin de bucurii cu minunea voastra!

Ionouka spunea...

Ah, ce bine ca sinteti optimisti! Ma bucur ca s-au strins multi bani, tinem pumnii si ne rugam pentru voi, poate Craciunul urmator o sa fie unul 100% vesel pentru Bibi si pentru voi!
Multa putere si incredere, o sa fie bine, nu sinteti singuri!

Ganduri mici spunea...

Loredana, mi-au dat lacrimile... Il pup pe micul Bibi cu mult drag si va imbratisez pe toti, suntem cu gandul la voi, cu atata emotie astept ziua in care vom spune: Bravo, Bibi, ai reusit!
Cristina Toma

Zicolorata spunea...

Lore, va imbratisez strans, strans!

Oana spunea...

Doamne Ajuta! Ce e greu abia acum incepe, va tinem pumnii, toate gandurile bune pentru voi, la anu` de Craciun venim sa ne jucam cu Bibi :)

monica spunea...

Loredana, multa, multa sanatate lui Bibi si voua! Si sa va ajute Dumnezeu, sa treceti cu bine toate etapele tratamentului! M-am bucurat mult sa citesc asa vesti bune, ca s-au strans multi bani, imi pare rau de problemele din ultimele zile, cu febra si dintisorii. Ma gandesc cu drag la voi si va tin pumnii stransi, stransi sa fie bine! Si multumim de incurajarea din finalul mesajului tau, multumesc ca mi-ai reamintit.

Silvia spunea...

Draga Bibi, iti dorim un An Nou deosebit si ultimul cu asa incercari grele: sa te bucuri de acum incolo de sanatate si cele mai mari probleme sa fie doar cele pentru vasta ta: o incapatanata maseluta in eruptie. :-) Sa treci usor peste interventia asta si sa te faci iute-iute bine. (Peste ani de "marele" si frumosul Bibi o sa stie ca anul 2012 a fost unul deosebit...)
Imbratisam familia si prietenii ei de pretutindeni.
An Nou fericit tuturor, cu drag din Canguria.

Anonim spunea...

La multi ani, Bibisor!
Sanatate, multa sanatate, munti de sanatate tie si alor tai!
Si curaj si rabdare credinta ca va fi bine.

Raluca spunea...

Sa va ajute D-zeu in toate iar Bibi sa fie sanatos! Asta isi doreste orice parinte pentru copilul lui:sanatate!

Te felicit pentru puterea si crajul de care ai dat dovada si ne rugam la d-zeu ca totul sa se termine repede si bine!

La multi ani!

Anonim spunea...

Nu inteleg de ce viata e asa de rea cu uni, cu unele fiinte nevinovate, nu as putea intelege niciodata asta.

Incerc si eu prin puterile mele sa va ajut dar din cauza ca nu am decat 15 ani nu am posibilitatea de a face donatii dar "l-am luat" pe Bibi pe blogul meu si sper sa ii placa si lui. Toate se vor termina cu bine.
Multa sanatate!

Sper ca cei ce vor vizita blogul meu sa faca donati. http://fiintaumana.blogspot.com/

Un om cu multe doruri spunea...

Am incercat si eu sa-mi informez prietenii de pe Facebook si sa-i indemn sa doneze prin crearea cestui ( http://www.facebook.com/events/328892517140248/ ) eveniment. Deocamdata sunt putini (doar 20),dar incerc sa atrag cat mai multe persoane.

Trimiteți un comentariu