marți, 26 iulie 2011

Transfuzia nr.15

Zilele de marti ne termina psihic. E ziua de analize saptamanale si o data la 4 saptamani e ziua de transfuzie. Azi Bibi avea hemoglobina 5,2. Si nivelul de fier e 1106, o cifra astronomica, daca te gandesti ca valorile de referinta sunt cuprinse intre 6 si 67.

Ma intreba zilele trecute o prietena cum rezistam noi, ca parinti. Nu avem un raspuns pentru asta- e viata noastra. Daca acum cativa ani cineva mi-ar fi povestit ceva asemanator, probabil ca si fi crezut ca mai pune de la el, ca exagereaza- dar uite ca viata noastra bate muulte filme si multe scenarii medicale. Bibi creste si evolueaza. Sunt fericita ca deja merge tare frumos singurel, desi astazi a luat o tranta in laboratorul de analize. Si cum trombocitele lui sunt mici, o sa ii ramana o frumusete de vanataie pe obrajor . Speram ca nu prea mult timp.

Mamici inimoase sunt alaturi de Bibi
Bogdana de la Jurnal din burtica liciteaza o pereche de sandalute pentru fetite capsunici. LaNedeia face un Auction day cu bunatati pentru corp (pentru noile mamici , pachetul pentru ea , pachetul pentru ei doi )Iar prietenele mele dragi in ale decoupage-ului au initiat proiectul "Zambete cu suflet" . Toate pentru Bibi. Gratitudinea mea este nemarginita. Va invit cu drag sa le vizitati si sa licitati.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Draga Loredana, sper sa strangem cat mai multa lume catre caritate. Cum am si eu o fata de varsta lui Bibi, nu ma cum sa raman indiferenta si nu imi pot imagina decat o frantura din ce simtiti voi ca parinti! Asa ca, cu dumnezeu inainte, putin de la noi si speram si mai mult de la ceilalti!

Lore spunea...

multumim pentru tot ce faci pentru noi, Simona!

Anonim spunea...

Scumpa mea, cu tot dragul din lume! Sa dea domnul sa ne vedem la anul la mare sanatosi, ca anul asta n-am reusit :-))

Radu spunea...

Ma impresioneaza efortul pe care il faceti pentru sanatatea micutului vostru . Intamplator am dat aici ,pe net , de o metoda de tratament prin biorezonanta :
http://www.biomedica.ro/
Ascultati cazul Mariei Rusu din Arad . Poate va fi cu folos micutului vostru ! Mi-as dori din inima sa fie o metoda care sa-l ajute ! Va doresc mult , mult bine !

Trimiteți un comentariu