marți, 7 iunie 2011

La multi ani, Bibi!


Duminica s-a implinit un an de cand Bibi a devenit sensul vietii noastre. Nu am facut petrecere, nici nu am luat motul inca, nu de alta, dar nu prea avem de unde. Au venit bunicii si verisoara Daria in vizita si ne-am jucat si am cantat si am mancat tort. A fost un haz general cand am incercat sa-l convingem sa sufle in lumanare - tragea aer in piept si apoi incepea sa rada, pentru ca ne vedea pe toti cum stam in expectativa. A fost tare smecher, ca pana la urma, el radea de noi si noi radeam cu el.
Azi am fost iar la analize: trombocitele au iesit asa de mici, incat nici doamnei doctor nu i-a venit sa creada. Le-am refacut - acelasi rezultat 36.000 (valorile de referinta sunt situate intre 150.000 si 450.000). Clinicienii ar spune ca un copil cu asemenea rezultat s-ar invineti doar daca il atingi. Primul lucru atunci cand am ajuns acasa a fost sa-l verific de vanatai - am rasuflat usurata cand nu am gasit niciuna. Acum trebuie sa avem grija sa nu se loveasca si sa ne rugam ca maduva lui sa inceapa sa produca destul cat sa-i mareasca trombocitele, macar pana la urmatoarea transfuzie.
Ceea ce a salvat ziua de azi a fost un lucru marunt poate, dar pentru cateva minute ne-a insuflat atat relaxare si confort incat nu pot sa nu vi-l impartasesc si voua. Inchipuiti-va un dig putin luminat si aproape pustiu. In aer se simte briza si sarea din mare si de undeva de pe plaja se aude Parisienne Walkways. Bibi se uita la noi, chicoteste si se intinde sa-l pupam si pe el.
Noapte buna!


13 comentarii:

Zicolorata spunea...

Lori, va doresc tot ceea ce imi doresc pentru noi si inca si mai mult de atat. Din toata inima mea!

Lore spunea...

Multumim, K.

Raluca spunea...

la multi ani ingerasului!Sa il protejeze Maica Domnului si voua sa va dea putere !Totul va fi bine,eu asa zic..trebuie sa fie bine..imi pare f rau ca nu pot ajuta cu nimic..dar D-zeu poate si o va face!Multa sanatate

ana spunea...

La multi ani puiutului si Dumnezeu sa va dea multa sanatate...mai ales lui Bibi!Imi doresc din tot sufletul sa-i fie bine...pupici

Laurita mommy, wife, woman :) spunea...

la multi anisori sanatosi Bibi...suntem si vom fi alaturi de tine . Ai niste parinti extraordinari, iar tu esti un scump si un dulce foc. Te pupam:), iar Doamne Doamne are grija sa fie bine, vei vedea!

Andrea's Cake spunea...

Sa va dea bunul Dumnezeu multa putere de a trece peste toate aceste greutati.Nici nu pot sa-mi inchipui ce este in sufletul dvs.Cred ca nu este suferinta mai mare decat boala copilului tau.Va doresc tot binele din lume.Sa nu va pierdeti speranta si credinta.Totul va fi bine.
LA MULTI ANI BIBI!

andreeabacau spunea...

La multi ani cel mai scumpel bebelus!!!Multa sanatate!!!!

Eventi Bianchi spunea...

La multi multi ani, bebelan drag!

Lore spunea...

multumim din suflet, Ioana!

Diana B. spunea...

Curaj! Saptamana viitoare va fi mai bine! :) :*

A. G. spunea...

Multi ani traiasca, mare si sanatos sa creasca si sa va bucurati de el o suta de ani!

visdeiarna spunea...

La multi ani, BIBI drag! Multa sanatate si putere!

MamaRo scutece refolosibile spunea...

buna, sunt pentru prima data pe blogul vostru,dar sincer nu am putut sa nu dau o lacrima,la multi ani puiutule sa dea Domnu sa te faci baiat mare si sa aduci bucurii parintilor si la toti cei dragi.un pupic mare de la mine ,ca esti asa dulce...si la parinti - sanatate si forte,curaj...si desigur te primesc cu drag pe blogul meu...

Trimiteți un comentariu