marți, 5 iunie 2012

Bibi are doi ani



Acum 2 ani pe vremea asta aveam cu totul alte planuri cu viata noastra. Viata insa avea alte planuri cu noi....In acesti 2 ani am trait totul mai intens decat mi-as fi inchipuit vreodata. Ma refer la faptul ca am invatat sa apreciem acele lucruri simple: blandetea, dragostea atat de fireasca din ochii puiului meu cand imi zice "te iubesc pana la soare si pana la luna" si cand ne pupam scoate un miorlait de pisoi de ma topesc toata. Am invatat sa vedem partea buna a lucrurilor si sa fim recunoscatori pentru asta.


Sunt atat de mandra de copilul meu care, in ciuda tuturor diagnosticelor, creste frumos. Si chiar daca nu se incadreaza in graficele normale ale unei vieti de om - asa cum o vad medicii - noi ne-am creat propria noastra normalitate. Ce daca mergem in fiecare marti la analize, chiar si de ziua noastra. Pentru el e floare la ureche: acum desemneaza singur degetelul ce urmeaza a fi intepat, cere plasture si apoi merge in receptie sa se distreze cu prietenele lui. Diana, unul din ingerii nostri, ne-a facut ieri o surpriza si mai mare: ne-a adus un tort delicios. Si Bibi a suflat in lumanari pentru prima oara la spital. Acasa a mai suflat o data, si inca o data, si inca o data: de fiecare data cand intra cineva pe usa, cerea sa le arate cum sufla el in lumanari.

Viata e frumoasa. La multi ani, puiul meu drag. Multumesc ca ne-ai ales pe noi sa fim parintii tai.

9 comentarii:

Monica Bildea spunea...

La multi ani pisoi prea-bun! sa fii sanatos si fericit!

Sabina Ulubeanu spunea...

La multi ani Bibi Drag. te iubim!

din.iubire.pentru.rares spunea...

La multi ani fericiti! Sanatate multa!

Anonim spunea...

la multi ani, scumpule Tudorel! sa cresti mare si frumos si sa te faci bine! Si multa putere si tie, draga Loredana!

cu mult drag!
S si T

Monis spunea...

La Multi Ani Bibi!
Cu drag

Elena spunea...

La multi Ani Bibi, sa cresti mare si frumos si sa aduci multa, multa bucurie parintilor tai care te iubesc nespus de mult. Esti mereu in rugaciunea mea chiar daca nu te stiu decat din scrielile mamicii tale.
Cu mult drag,

Unknown spunea...

La multi Ani Bibi!!! Speram sa te insanatosesti cat mai curand si noi cei care nu te cunoastem iti uram sa fii fericit, sa aduci bucurii parintilor tai si mai presus de toate sa fii sanatos. Sa dea Bunul Dumnezeu sa te aiba in paza si pe parintii tai ce incearca sa-ti dea tot cei mai bun si sa te ocroteasca. La multi Ani feiriciti si sanatosi!

Maxine spunea...

La multi ani Bibi! Sa-ti dea Dumnezeu o viata lunga, sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!

diana spunea...

LA MULTI ANI CU UN PIC DE INTARZIERE, DAR CU TOT DRAGUL. vA IMBRATISAM SI A ROG PENTRU VOI, SA FITI PUTERNICI SI SA VA DESCHIDA DUMNEZEU O POARTA, CAND AVETI NEVOIE.

Trimiteți un comentariu