sâmbătă, 4 februarie 2012

Vesti bune

Vesti mai bune ca aceasta nu ne puteam dori astazi. Suntem gata sa va anuntam ca am strans suma necesara pentru operatie- mai asteptam acum doar banii stransi in campania de SMS. Care si ei vor intra in curand. Iar martea trecuta reticulocitele lui Tudor urcasera pana la 25. A fost o saptamana tare buna pentru noi- plina de sperante pentru viitor. Cum le spuneam prietenilor nostri de la Prima TV- azi nu vrem sa ne gandim la greutatile chimioterapiei sau la barbaritatea operatiei de transplant- ci doar la viitorul apropiat cand singurele mele ingrijorari vor fi gradinita, mofturile la mancare sau mersul pe bicicleta. Tudor le va face pe toate acestea - va trece cu bine de perioada preoperatorie si si va recupera  repede dupa transplant. Avem incredere in vointa lui Tudor de a fi alaturi de noi si in Doamne-Doamne. Doar  ne-a indrumat pasii pana aici, nu-i asa?
Iar voi, cei care ne sprijiniti, sunteti in fiecare din rugaciunile noastre.

Bogdana, Dana, Gena, Alina, Nicole, Luminita, Sabina, Maria, Anca, Cristina, Lore, Ioana- si atat de multe multe, multe, alte femei minunate au contribuit cu timpul, banii, nervii si priceperea lor. Umilele mele multumiri sunt prea putin pentru cat merita acesti oameni. Si de altfel, toti donatorii nostri. Sa dea Dumnezeu ca tot ceea ce va doriti sa se intample, sa fiti sanatosi si bucuriile sa va insoteasca in viata. Si sa gasiti timpul sa apreciati bucuriile simple dintr-o simpla zi ca strigatul de bucurie al copilului tau cand te intorci dela servici sau mirosul unei mancari calde. Asta inseamna fericire.

Si fiti in continuare alaturi de noi - speram sa avem de impartasit doar vesti bune de acum incolo. Doamne Ajuta!

26 comentarii:

copilarim spunea...

Doamne ce veste minunata!!! Multa sanatate va doresc si numai vesti frumoase si bune ca acestea sa fie de acum incolo!!:D
Cu mult drag
Rux

Zicolorata spunea...

Vesti nemaipomenit de bune! La multi, multi ani, Lore, sa fii sanatoasa!

Unknown spunea...

Doamne,Lori...o veste mai buna ca asta,tocmai de ziua ta,nici nu puteai primi!
Ma bucur tare mult pt Bibi,pt voi,inca putin si viata voastra va intra in normalitate!va imbratisez!

Ganduri mici spunea...

MInunat, minunat, sunt atat de fericita pentru voi!
Cristina Toma

Anonim spunea...

Minunate vestile, draga mea Loredana ! Va pupam si va tinem pumnii!

Andrea Isfan spunea...

Minunate vesti!
Dumnezeu sa tina mana Sa asupra voastra !

Lilutesa spunea...

Totul nu poate merge decat minunat de acum si Bibi va fi foarte bine dupa toate incercarile grele! Sa ne vedem cu totii sanatosi!

Ceska777 spunea...

de acum incolo doar vesti bune asteptam de la voi. Doamne-ajuta!

maria spunea...

mi se pare incredibil, bravo :) si succes lui bibi, greul lui tot greu e....

Anonim spunea...

Putere ...

Miutza spunea...

Ce veste minunata!!! Doamne ajuta sa fie bine repede repede! La multi ani si multa sanatate si tie si celorlalti dragi tie. Sanatate si curaj lui Bibi!

Unknown spunea...

Extraordinar, mi-au dat lacrimile de fericire! Suntem fff fericite si asteptam ca urmatoarele luni sa aiba vesti cel putin la fel de bune!

andreeabacau spunea...

Ma bucur nespus!!Dumnezeu sa va fie alaturi mereu:)

Mari spunea...

Multa sanatate si putere in continuare ! Bibi e un invingator !

Anonim spunea...

Minunat! Fii puternic Bibi!

Anonim spunea...

Minunat! Dumnezeu să vă ajute şi să vă binecuvanteze!

ana_bela spunea...

Daca ati reusit sa induplecati inimile oamenilor, inseamna Dumnezeu va protejeaza cu dragostea Lui. Recuperare grabnica, draga Bibi!!
Si sa citesc numai povesti minunate cu tine!! Va imbratisez cu drag!

Mihaela spunea...

E o veste minunată!! Mă bucur nespus pentru Bibi. Să dea Domnu să se recupereze repede si bine după operaţie. Sanatate si noroc! Vă pupăm Mihaela şi Theodor Ştefan

Luthelo spunea...

yahhhhhhhhhhhhhhhhhhhooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce veste minunata. Lore este foarte fericita si ferricirea ne topaie prin tot corpul. Tip cu copiii de fericire!!!!! Doamne ajuta!!!!

Adelina Eneșca spunea...

Ma bucur foarte mult! Sa ii dea Dumnezeu sanatate si sper sa fie totul bine!

Monis spunea...

La multi ani frumosi si fericiti Lore! alaturi de Bibi mare si sanatos!

A. G. spunea...

La multi ani fericiti impreuna! Vesti minunate, extraordinare! (e rugam de acum sa mearga totul asa cum trebuie. Cu siguranta asa va fi!

ana spunea...

La multi ani...cuvintele sunt de prisos.Vreau doar sa stiti ca va admir puterea.Sunt in zodie cu tine,dar nu ma simt nici macar un sfert la fel de puternica.Sunteti un exemplu si ma bucur pentru Bibi ca are o astfel de familie

Anonim spunea...

o veste cu adevarat nemaipomenita, bravo! va tinem pumnii in continuare si Doamne ajuta!
Luminita

Unknown spunea...

Intr-adevar - vesti bune!!! Va doresc putere si ajutor de la Dumnezeu pentru ceea ce mai aveti de parcurs pana la bucuria simpla a mirosului mancarii de acasa...

Unknown spunea...

O veste cu adevarat minunata, am vazut si la TV si ne-am bucurat foarte tare. Sa va ajute bunul Dumnezeu ca Bibi sa devina un copil normal, sa se nasca a doua oara!

Trimiteți un comentariu