luni, 14 noiembrie 2011

Talcicocul Urban a fost un succes!


...in primul rand pentru noi. S-au strans nesperat de multi banuti- aproape 3900 de lei in cateva ore... asta arata ce inseamna sa se adune o mana de OAMENI.

Multumesc tuturor celor care s-au implicat (imi cer scuze ca nu va mentionez pe toate): Bogdana, Lilutesa, Delia, Eugenia, Alina, Luminita si cumparatorilor, care au avut de unde alege haine frumoase, decoratiuni, dulceturi facute in casa si o multime de alte lucrusoare.

In weekendul acesta o fost asa o energie pozitiva care m-a umplut de bunadispozitie si speranta. Si vreau sa va dau si alte vesti bune, insa momentan nu le pot dezvalui pentru ca inca nu sunt realizate. Dar sunt...realizabile.

Bibi si noi, parintii lui, va multumim si va ramanem recunoscatori. Sper ca, in viata asta sa am ocazia si posibilitatea sa pot intoarce si replica aceste fapte bune!

2 comentarii:

sunshine spunea...

Ma bucur foarte mult sa aud asta!
De acum,sper sa aud doar vesti buneeee:X
Multa sanatate!!!:*

A. G. spunea...

Ma bucur sa te regasesc mai optimista Lore, e minunat! O singura mentiune: eu nu merit sa fiu in lista aceea cu Bogdana, Delia si celelate fete pentru ca meritul lor este enorm, incomparabil cu putinul facut de mine.
Multa, multa sanatate va doresc!

Trimiteți un comentariu