luni, 7 noiembrie 2011

Azi am avut oaspeti


Azi am avut oaspeti doua fete dragute si mamici. Sunt doar doua din echipa inimoasa care se implica activ in a ne ajuta sa strangem banii necesari. Am stat de vorba la o ceasca de ceai, in timp ce Bibi nu prididea sa le arate cate castane si ce carticele frumoase are. Daca atunci cand s-a trezit a luat-o in primire pe Lumi, cand fetele se pregateau sa plece, tinea mortis sa-i arate Danei insectele dintr-o carte. Ne-a placut vizita si le mai asteptam cu drag.

Printre altele, am vorbit despre ce am putea sa facem (mai mult si mai bine!) pentru a reusi sa strangem banii de care avem nevoie. Dana Nalbaru, caci despre ea este vorba, ne-a promis tot sprijinul ei. Suntem recunoscatori pentru toate sfaturile primite, mai ales ca am rezonat la ele. Nimic nu e intamplator pe lumea asta! Inca o data m-am convins de asta.

La plecare fetele au luat cu ele o cutie cu lucrusoare decorate de mine in tehnica decoupage, lucruri care vor ajunge la targul Talcioc Urban de sambata, 12 noiembrie. De asemenea, organizatorii au decis ca fondurile din taxa de participare sa fie donate in contul lui Bibi.
Locatie: Bucuresti, Casa Margarit, str. Margaritarilor nr.7. Ora: 12.00

Va asteptam pe toti sa vizitati targul si sa luati cu voi acasa lucrusoare cu istorie personala.

1 comentarii:

Unknown spunea...

Salutare!
Va dorim multa sanatate si putere sa reusiti!
V-am trimis o donatie azi:
Data inregistrarii Data tranzactiei Descrierea tranzactiei DebitCredit
14/11/2011 14/11/2011 donatie pentru Tudor-Daniel F 103,52

Valoarea de 3.52 lei a fost donata de Mihai, juniorul nostru, din banii adunati de el...

Trimiteți un comentariu