duminică, 8 mai 2011

11 luni, 12 transfuzii


Iata ca se apropie si un an de cand Bibi ne zambeste si ne priveste cu ochii lui mari. Puiul meu este cea mai mare inspiratie din viata; nu imi puteam inchipui ca un sufletel te poate angrena si te poate face capabila de atatea fapte si lucruri. Asa cum spunea o buna prietena de-a noastra, Bibi a venit cu un scop pe pamant- sa ne invete ce inseamna viata.

Abia acum descoperim. E o scoala dificila, cu lectii multe si surprinzatoare, dar diploma de buni parinti, pe care o vom primi de la el, cand vom termina cursul este singura pe care ne-o dorim. Toti cei care ni s-au alaturat de-a lungul timpului, ne-au devenit prieteni. Gandurile lor bune ne protejeaza si ne impulsioneaza sa mergem mai departe si sa luptam pentru viata lui Bibi.

Nu vreau sa va vorbesc despre durere si ace si vene sparte pentru ca nu doresc nimanui din lume sa se confrunte cu ceea ce traim noi zilnic. Bibi este premiant la laboratorul de analize - avem usa frigiderului infrumusetata de abtibilduri de buna purtare de la Diana - pentru ca, desi s-a marit acum si constientizeaza ce i se intampla, suporta totul cu un stoicism care ma face sa-l ador. Iar apoi gaseste puterea sa-i zambeasca asistentei si sa-i faca "pa" cu manuta.

Imi cer scuze ca postez atat de rar si ca nu sunt foarte activa pe forumurile pe care sunt inscrisa.Imi e greu sa ma desprind de Bibi chiar si pentru a-mi aduna gandurile. Noi suntem inca in faza de nedespartit si ne bucuram de fiecare clipa. Mi-e drag ca in fiecare zi devine un pic mai independent si are propria lui personalitate pe care si-o impune cu aplomb. Are o tenacitate irezistibila. Caci asta e puiul meu de om: un invingator in toate privintele.

6 comentarii:

sunshine spunea...

E o scumpete de baiat:*:*
Va urez multa,muuultaaaaa sanatate!!!!
Si sper sa se rezolve cat mai curand problema lui Bibi:(.
PS:Aveti ceva noutati?Se stie ceva,cand ii vor face acea operatie??
Scuze ca intreb dar am aflat recent de cazul lui si m-a impresionat foarte mult.
Sa de-a Domnul sa se faca bine cat mai repede!!!
Va pup:*

Dino-Nino spunea...

Superb superb copil sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa treceti peste toate problemele !
Este greu intr-adevar dar nu imposibil ! am postat si eu pe blogul meu linkul cu Bibi Doamne ajuta !

Lore spunea...

Sunshine, trebuie sa achitam intai contravaloarea procedurilor si apoi sa incepem perioada pregatitoare- chimioterapia si radiatiile.
Dino-Nino, multumim pentru promovare.
Apreciem energia voastra pozitiva si va imbratisam cu drag!

Andreea spunea...

puiul tau de om e adorabil!!! imi pare extrem de rau ca treceti prin asa ceva...ma voi ruga pentru voi...Bibi e un invingator si va trece cu bine peste toate! suntem alaturi de voi si va dorim multa sanatate!

Anonim spunea...

Cand ma uit la fata mea, care are aproape aceeasi varsta ca Bibi, nu pot sa nu ma gandesc si la voi si sa sper ca veti reusi sa strangeti fondurile cat mai repede, pentru a putea merge inainte cu operatia! va imbratisez cu drag pe toti trei, dar mai cu seama pe puiul de om!

Laura Apetroaie spunea...

Azi m-a ajutat Dumnezeu sa-l pot ajuta pe Bibi mic si scump! De la mine mai putin de la Dumnezeu mai mult, El poate!

Daca aveti nevoie de dovada, v-o trimit(am nevoie doar de o adresa de mail).

Doamne Ajuta!

Trimiteți un comentariu