miercuri, 26 ianuarie 2011

Multumim tuturor prietenilor!


Stiti vechea zicala: ajutorul vine de cand te astepti mai putin? Ei bine, weekendul trecut am avut privilegiul sa ma conving ca avem multi prieteni si Bibi a cucerit inima orasului care m-a adoptat. Clubul Rotary din Mangalia si Teatrul Agon Constanta au organizat un spectacol de teatru iar fondurile stranse au intrat in conturile clubului pentru a fi folosite de Bibi la momentul de rascruce din viata lui: transplantul de maduva.

Multumim actorilor de exceptie care au incantat spectatorii, membrilor clubului care s-au implicat in promovarea spectacolului, partenerilor media si societatilor comerciale fara de care acest eveniment nu ar fi avut loc si nu in ultimul rand, Primariei si Consiliului Local Mangalia.
De asemenea, as dori sa multumesc tuturor celor care au mers sa vada spectacolul si celor care au facut donatii. Am avut o mare bucurie sa constat ca multi tineri ( imi vine sa le spun copii, dar imi inchipui ca ei se vad deja oameni mari si chiar sunt) au venit sa vada piesa si au savurat-o pana la ultimul act, ultima scena.

Asa ca, nu putem decat sa fim optimisti ca vom strange la timp toti banii de care avem nevoie pentru ca Bibi sa ajunga si el om mare si sa multumeasca singur tuturor celor care au contribuit.
Multumim, dragi prieteni!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu