duminică, 29 ianuarie 2012

Tudor face paine


Ne-am hotarat ca Bibi sa isi poarte numele de botez si cum nu mai e nici bebelus de ceva vreme, ne straduim sa-i spunem Tudor. Ne mai scapa cate un Bibi pe aici pe colo, dar si el  cand se vede in oglinda zice Dudo( adica Tudor :) )

Azi am facut paine si Tudor mi-a fost de maaare ajutor la framantat. Problema a fost ca n-a vrut sa se mai desparta de bucatica lui de aluat atunci cand am bagat painea la cuptor. Asa ca pana a venit tati din oras cu prima cutie de plastilina am tot modelat din aluat. Preferatele lui pana acum sunt pisicile din playdough verde(singura culoare pe care am gasit-o).Asa ca restul zilei de azi ni-l vom petrece facand oznuri, fluturi, pisici si alte chestii verzi.

joi, 19 ianuarie 2012

Micul meu Picasso


Scriu aceasta postare  pentru ca, in ultimul timp, am tot citit pe blogurile mamicilor prietene despre nazdravaniile prichindeilor vostri si imi doresc din toata inima sa vina vremea cand si noi vom scrie DOAR despre asta. Asa ca  in seara aceasta vreau sa va povestesc doar despre ce asa ceva, ce am facut noi azi, ca o mami si un Bibi, singuri acasa. Ne-am trezit si ne-am alintat un pic in pat, am numarat bufnitele de pe paturica, am pregatit un ou fara coaja in apa, pe care Bibi l-a mancat in vreo 2 ore. Ne-am uitat la Kiper si apoi am strigat, asa cum ne-am priceput, impreuna cu Dora (preferatele lui Bibi, in acest moment, de pe canalele de desene). Pentru ca la un moment dat mi-a sunat telefonul si a trebuit sa notez ceva, intr-un moment de neatentie am lasat creionul  la indemana lui Bibi. Probabil ca el s-a gandit ca frigiderul nostru are nevoie de contributia lui artistica - asa ca, in timp ce eu pregateam pranzul, Bibi a pictat usa de la frigider. Apoi a dat o mana de ajutor si la curatarea acestuia.

Dupa cum vedeti si peretii au avut parte de acelasi tratament de-a lungul timpului, asa ca, in curand, se anunta o varuiala generalizata. Nu de alta, dar ne trebuie loc liber pentru pictat.